Редактор: e-mail: Кадър: БТВЖурналистът Тома Томов направи детайлен анализ на политическата ситуация

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЖурналистът Тома Томов направи детайлен анализ на политическата ситуация
Коментари Харесай

Тома Томов: В президентския дебат в САЩ ме шокира това, че виждам двама ужасно стари мъже

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Журналистът Тома Томов направи подробен разбор на политическата обстановка в Съединени американски щати, където щке има президентски избори.

" Следил съм пет акции. С какво е по-различна тази ли? 156 милиона ще гласоподават, от които сред 40 и 80 милиона ще го създадат по пощите, поради Ковид. Аз обичам Америка, тъй като най-близките ми хора са там. Моя другарка ще гласоподава за Байдън. Един различен мой другар проектант, той и цялото му семейство пък ще гласоподават за Тръмп. Той си е републиканец. Има мноо забавни българи там и е забавно кой за кого ще гласоподава. Ние живеем във време, в което 700 души умират дневно от Ковид. Аз имам доста ниско мнение за Тръмп. Един публицист от Вашингтон Поуст го назова недоброкачествен глупак. Това е един нарцис. Дори сега, когато е хванал Ковид, написа туит след туит. Това, което ме порази в дебата, е, че виждаш двама извънредно остарели мъже. Единият наподобява на прашен сценичен атрибут. На изгоряла цигара, която не знам по какъв начин стои. Натъпкан с хапчета, приказвам за Джо Байдън. Другият е един нарцис, който е противоположен нарцис. Докъде се докара американската политическа класа. Като бях дребен имахме фантазия на нашето потомство - виждахме един млад Кенеди, 40-годищен мъж. Казва: Нека всеки човек по света знае, че ние ще платим всяка цена, с цел да осигурим оцеляването и свободата. Той действаше доста мощно ", сподели Томов.

" Преди време Брежнев беше пристигнал в България и не си знаеше името. Американската политика изкарва един 74-годишен против един 77-годишен. Какво значение имат те за американската цивилизация сега? Миналата година са вложени 25 милиарда в изкуствен интелект, водещи са в тази сфера. Имат колосални расови проблеми, имат един спор, който не виждам по какъв начин ще го решат - една страна, която се пробва да пренапише историята си. От първите седем президента пет са били робовладелци. И ти искаш всички монументи на робовладелци да бъдат свалени. Как ще стане това нещо? Виждат се непреодолими несъгласия ", добави още журналистът и народен представител.

" На Байдън жена му умира в злополука с първия му наследник. От другите му синове единият умира от рак, а другият е наркоман шарлатанин. Това, което прави Америка сега какво е - един цифров затвор, където човек е затворен, пред него е екрана. И ти какво правиш във фейсбук? Участваш в едни глутници. Ти си един необразован уединен човек ", съобщи Тома Томов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР